2013 vasaros kvepalų TOP 10, skirtų moterims

30/06/2013 09:49
Sveikos, merginos! Regis, vasara beveik įpusėjo, krosus lakstome, dviračius miname, uogas valgome, prie vasarinio garderobo irgi apsipratome, o kaip kvepiame?!

Ko gero, dauguma sutiks, jog kvepalai – tai, tarsi, nematomas mūsų parašas ore, kuris atspindi žmogaus asmenybę. Todėl nenuostabu, kad renkantis kvapą iškyla daugybė sunkumų. Neretai kvepalų pirkimas tampa sunkiu ir ne itin maloniu procesu. Jei ir Jūs susidūrėte su šia problema, profesionalai www.parfumelit.lt patars, kokius aromatus geriausia rinktis vasaros metu:

1 VIETA - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds


Taip, gal šiek tiek saldokas, tačiau užpurkštas ant kertinių odos kampelių ir susiliejęs su vasarišku oru skleidžia nuostabų aromatą. Rožių, moteriškumo simbolio, kvapas susiliejęs su ličių ir aviečių dvelksmų tampa be galo sodrus ir pavergiantis. Žinoma, seksualumo suteikia medienos ir ambros kvapas. Taip gimsta nepamirštamas, absoliučiai moteriškas ir ryškus Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds kvepalų moterims aromatas. Jis įkalintas žėrinčiame masyviame šlifuoto stiklo flakone su išraižytu lengvai atpažįstamu mados namų GIORGIO ARMANI simboliu – ereliu. Flakonas glūdi delne tarsi deimantas – prieinamas ir artimas, išties geriausias merginų draugas.

 

2 VIETA - L'Eau de Chloe for Women


Džiaugsmo teikiantis spontaniškumas. Pasakiškas lengvumas. Saulės nušviestas grožis. Chloe L'Eau de Chloe - lengva, gaivinanti nuostabi originalaus Chloe aromato interpretacija. Gaivinantis, kaip šaltas limonadas karštą vasaros dieną, lengvas kaip rasa, tobulas kaip daili, lengva vasariška suknelė.

3 VIETA - BURBERRY WEEKEND for Women


Šviesus ir saulėtas parfumas Weekend for Women suaustas iš žaižaruojančių citrusinių, gaivių žalių ir skaidrių gėlių natų. „Širdis“ atsiveria hiacinto, ciklameno, nektarino, irisų ir rožės puokšte, o „bazė“ susideda iš kedro, muskuso ir santalo.  Minkštas ir moteriškas, jis sukuria įgimtos elegancijos ir grakštumo įspūdį. Unikalus aromatas patalpintas į įdomų matinio stiklo flakoną, panašų į šiuolaikinio sklulptoriaus meno kūrinį.

4 VIETA - Cacharel "Catch Me" for Women


Cacharel 2012 metais sukūrė itin žaismingą, pilną gyvybės aromatą "Catch... Me". Tai  itin koketiškas ir jaunatviškas aromatas, turtingas sultingais citrusų, švelnių gėlių ir gurmaniškų aromatais. Jis atsiskleidžia spinduliuojančiais itališkais mandarinais ir karčiavaisio citrinmedžio eterinio aliejaus natomis. Širdyje švyti apelsinų žiedai iš Maroko bei itališki jazminai. Bazinėms natoms šilumos suteikia migdolų pienelis, ambra ir medienos natos.


5 VIETA - Gucci Flora by Gucci for Women


Praėjus trejiems metams nuo Flora by Gucci kvepalų pasirodymo mados namai GUCCI pristatė lengvesnį ir gaivesnį jų variantą – Gucci Flora by Gucci eau Fraiche kvepalus moterims. Moteriškas ir švelniai gundantis jų aromatas keri tarsi vasaros žiedų dvelksmas. Tualetinis vanduo geriausiai tinka kvėpintis dieną, kvapusis vanduo – naktį, o Eau Fraîche – bet kuriuo metu. Daugiau gaivumo ir lengvumo Gucci Flora by Gucci eau Fraiche kvepalų moterims aromatui suteikia iš pradžių juntamas bergamočių, kinkanų ir kitų citrusinių vaisių kvapas. Jį lydi kvepenių ir rožių aromatas bei žalumos ir vandens dvelksmas. Galiausiai apgaubia santalų ir pačiulių kvapas. Tikras džiaugsmas mėgstančioms saldžią gaivą.


6 VIETA - Escada S for Women


Sukurti Escada S kvepalus moterims paskatino troškimas išsklaidyti monotoniją, atsikratyti nuobodulio, nuspalvinti kiekvieną akimirką ir džiaugtis nuotykių nuojauta bei kiekvieną veiksmą lydinčiu gyvenimo geismu.


Pasikvepinus Escada S kvepalais, iš pradžių apgaubia slyvų ir juodųjų serbentų kvapas, susimaišęs su erškėčių aromatu. Po to pasklinda gėlių – migdolų žiedų, rožių ir pakalnučių – kvapas, kuriam pikantišką akcentą suteikia aitriosios paprikos. Galiausiai juntamas sodrus svietenijų, santalų, muskuso ir lazdynų riešutų kvapas. Tai šiltas, lengvas, gundantis aromatas.


7 VIETA - Paco Rabanne Lady Million for Women

 


Auksaspalviame deimanto formos flakone glūdinčių Paco Rabanne Lady Million kvepalų moterims aromatas – viliojantis ir žadinantis geismą. Kurdamas šiuos nuostabius kvepalus Paco Rabanne buvo pakerėtas kvapą gniaužiančio deimantų grožio. Deimantas įkūnija troškimus, žadina aistras ir simbolizuoja ypatingą moteriškumą. Šie kvepalai skirti moteriai, kuri gyvena pagundų ir fantazijų kupiname pasaulyje, visada yra žavi ir gundanti. Gaivus gėlėmis ir mediena dvelkiantis Paco Rabanne Lady Million kvepalų moterims aromatas – tarsi, nuostabių gėlių nektaras. Iš pradžių plūsteli aitriųjų apelsinų kvapas ir švelnus aviečių dvelksmas. Po to apgaubia saldus jazminų ir apelsinų žiedų aromatas. Kompoziciją vainikuoja šiltas medienos kvapas ir gurmaniškas medaus dvelksmas.

 

8 VIETA - LACOSTE TOUCH OF PINK for Women

Skatinantis spontaniškumą, žaismingas, spinduliuojantis energiją. Iš gėlių, vaisių ir medienos kvapo supintas Lacoste Touch of Pink kvepalų moterims aromatas sužavės jaunas moteris, geidžiančias staigmenų ir paprastų malonumų. Pasikvėpinus nerūpestingai nuteikiančiais ir geismą žadinančiais Lacoste Touch of Pink kvepalais moterims apima nuostabus laisvės jausmas. Grakštus rausvas flakonas spinduliuoja nepaprastą moteriškumą, skatina spontaniškumą ir suteikia žaismingo žavesio. Jame glūdintis aromatas – tarsi kvapnus rausvos spalvos įsikūnijimas. Iš pradžių pasklinda saldus ir gaivus apelsinų aromatas, jį lydi klasikinis jazminų kvapas, galiausiai apgaubia ilgai juntamas švelnus medienos dvelksmas.


9 VIETA - Calvin Klein Eternity for Women


Calvin Klein Eternity kvepalų moterims aromato kompoziciją sudaro ką tik nupjautos žolės, švelnus vaisių bei gėlių kvapas ir vos juntamas muskuso bei santalų dvelksmas. Į šią kompoziciją Calvinas Kleinas įpynė frezijų, žolės, šalavijų, pakalnučių, abrikosų, persikų ir pačiulių kvapą, dėl kurios šis aromatas niekada nepasens ir leis Jums nesenti.


Calvin Klein Eternity kvepalai moterims – tai himnas amžinosioms vertybėms: meilei, šeimai ir santarvei. Jų romantiškas ir gaivus aromatas primena švelnų žydinčio sodo dvelksmą.


10 VIETA - Burberry - Summer 2013 for Women


Burberry Summer 2013 aromatas vainikuoja rekomenduojamų kvepalų šiai vasarai moterims dešimtuką. Tai lengvas, gaivus ir elegantiškas kvapas, kurio viršutinės natos citrusai su granatais susimaišę su vidurinės natos frezijų, pakalnučių ir rožių lašeliais leidžia kiekvienai praėjusiai moteriai palikti po savęs švelnų, mįslingą parašą..


Parfumelit.lt nuožiūra visi šie nuostabūs aromatai verti šių metų vasaros geriausio kvapo vardo. Kvepalai Jus lydės kiekviename žingsnyje, todėl jų pasirinkimas – svarbi akimirka.

Tiesa, specialistai įspėja, kad ant kiekvienos odos tas pats kvapas gali kvepėti šiek tiek skirtingai. Kvepalų aromatas smarkiai priklauso ir nuo aplinkos, kurioje jis yra. Tarkime, parduotuvės oras yra prisotintas įvairių kosmetikos gaminių aromato, todėl ten kvepalai kvepia kitaip, negu neutralioje namų aplinkoje. Be to, pats aromatas nėra stabilus, jis kinta per kelias vystymosi stadijas.

Taip pat Parfumelit.lt specialistai primena, kad neteisingai ypač vasaros metu laikomi kvepalai gali sugesti ir per savaitę. Kaip to išvengti? Yra trys didžiausi parfumerijos priešai: šviesa, šiluma ir drėgmė. Dėl jų gali būti pažeista kvepalų formulė ir kvepalai gali greičiau sugesti. Tad geriausia kvepalus laikyti jų originalioje dėžutėje ir kaip galima toliau nuo šviesos ir šilumos šaltinių.

Vasara – nuostabus metas, kai galime atsipalaiduoti, nusimesti varžančius drabužius bei atsisakyti mąstymo apribojimų įkvepiant gaivaus oro gūsio. Kaip sakė Coco Chanel: „Kvepalai – tai nematomas, bet nepamirštamas, nepranokstamas madingas aksesuaras. Jis praneša apie moters pasirodymą ir primena apie ją, kad ji išeina“. Linkime, kad kiekviena moteris subtiliai prisitaikiusi savo odai tinkamiausią aromatą, natūraliai prisijungtų prie nuostabios vasariškos gamtos oro aromato.

Parengė
Evelina Tamulaitienė

Grožis

08/06/2022 13:07

Permanentinis makiažas – šiuolaikinės moters palydovas

Permanentinis makiažas populiarėja bene kosminiu greičiu ir vis dažniau tampa šiuolaikinės moters ar net vyro atributu ir kasdienio gyvenimo norma. Populiarėjančios ilgalaikės grožio procedūros tampa vis populiaresnės dėl daugelio priežasčių, o grožio pramonė neatsilieka siūlydama vis naujus...
Read more
17/05/2021 12:01

Krūtų didinimas - kokie galimi didinimo variantai ir kurį pasirinkti

Krūtų didinimo operacija šiuo metu yra viena populiariausių plastinių operacijų pasaulyje, o JAV ji net užima pirmą vietą tarp visų plastinių operacijų. Vis dėlto krūtų didinimas gana plati sąvoka, naudojama, bet kokiai krūtų operacijai, po kurios vaizdas bent kiek pagerės, apibūdinti. Tuo tarpu...
Read more
14/04/2021 21:19

Kaip vyksta akių vokų pakėlimo operacija: į visus klausimus atsako plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas

Užkritę akių vokai – tai ne vieną vyrą ar moterį kamuojanti problema, kuri dažniausiai išryškėja vyresniame amžiuje. Vis dėlto tai nebūtinai gali būti susiję su senėjimo požymiais. Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Med. M. Dr. Kęstutis Maslauskas savo internetinėje svetainėje...
Read more
15/03/2021 18:29

Pilvo plastika – operacija, galinti padėti susigrąžinti stangrų pilvą- kada jos tikrai reikia?

Pilvo plastika – tai jau nenaujas terminas plastinės chirurgijos istorijoje, šią operaciją renkasi vis daugiau moterų po gimdymo, ypatingai tada, kai jau ateityje nebeplanuoja pastoti. Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Med. M. Dr. Kęstutis Maslauskas pataria šią operaciją daryti...
Read more
22/02/2021 15:52

Aukščiausios klasės plaukų priežiūros priemonės – prabanga ar būtinybė?

Ar dažnai susimąstome, kokį šampūną, kondicionierių, plaukų kaukę rinktis? Visi plaukų priežiūros specialistai vienu balsu pasakys, kad kiekvienas plaukų tipas ir konkreti situacija reikalauja išskirtinio dėmesio ir konkrečios plaukų priežiūros priemonės. Tik tokiu atveju plaukai atsiskleis visu...
Read more
15/02/2021 17:20

Riebalų nusiurbimo operacija – tai būdas pašalinti riebalų sankaupas problematinėse kūno vietose

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Med. M. dr. Kęstutis Maslauskas savo internetinėje svetainėje dalijasi informacija apie tai, ką būtina žinoti, jei nusprendėte, kad Jums reikalinga riebalų nusiurbimo operacija. Riebalų nusiurbimas – tai efektyvus būdas išspręsti tam tikrų...
Read more
27/11/2019 10:58

Profhilo injekcijos – 5 jaunystės taškai

Natūralu, kad veido oda su laiku keičiasi ir pastebime, kad ji atrodo nebe taip kaip anksčiau. Pradeda ryškėti raukšlelės, oda pasidaro nebe tokia stangri, suglemba, praranda tonusą, tampa sausesnė. Ar Jums kartais nebūna, kad žiūrint į veidrodį norėtųsi šiek tiek kilstelėti veido odą ir tada...
Read more
27/11/2019 10:57

Mezoterapija –veiksmingas būdas išlaikyti sveiką ir jaunatvišką veido odą

Dauguma moterų rūpinasi savo veido oda ir stengiasi ją tinkamai prižiūrėti. Juk jaunatvišką ir gražią odą norisi išlaikyti kuo ilgiau. Tačiau kartais, kad ir kaip stengtumėmės ją drėkinti bei maitinti kremais, serumais ar kaukėmis, to gali nepakakti ir prireikia efektyvesnių priemonių. Viena iš jų...
Read more
27/09/2019 15:08

Veido procedūros – išsaugokite odos grožį bei sveikatą

Sveika ir graži oda yra vienas esminių puikios moters išvaizdos elementų. Skaisti, švytinti, stangri veido oda papuoš kiekvieną moterį, o pavargusi, išsausėjusi, suglebusi oda tikrai nepridės žavesio. Tam, kad veido oda būtų išpuoselėta svarbu kasdien ją tinkamai prižiūrėti. Deja, vien priežiūros...
Read more
27/09/2019 15:07

Botulino injekcijos – atsisveikinkite su mimikos raukšlėmis

Įvairias patiriamas emocijas mes dažniausiai perteikiame veido mimikomis. Pavyzdžiui, iš surauktų antakių galime suprasti, jog žmogus pyksta, o plati šypsena perteikia džiugias emocijas. Pakelti antakiai gali reikšti, jog žmogus nustebo, o nusileidę lūpų kampučiai, jog nusiminė. Kasdien dažnai...
Read more
1 | 2 | 3 | 4 >>

Verslas

31/03/2022 17:03

Įvairi parama verslui – kaip išsirinkti ir užsitikrinti finansavimą

Parama verslui – puiki galimybė tiek naujam verslui, tiek pradėjusiam veiklą anksčiau. Ji pasižymi priemonių gausa ir įvairove, tačiau kartais, ypač jaunam pradedančiam verslui, tai tampa gana keblia užduotimi susigaudyti ir išsirinkti. Taigi, kaip susipažinti su paramos verslui priemonėmis,...
Read more
15/02/2022 13:39

Reprezentacinė įmonių apranga užtikrintai veda į sėkmę

Reprezentacinė įmonių apranga leidžia verslui siekti įvairių tikslų, tačiau pastaruoju metu dėmesys vis dažniau krypsta į naujus verslą reprezentuojančios aprangos teigiamo poveikio verslui aspektus. Logotipuotos ar kitaip žymėtos įmonių aprangos užsakymai auga, nes įmonės vis plačiau įvertina...
Read more
20/07/2017 23:05

Kaip patalpų klimatai veikia mūsų savijautą?

Kasgi tas mikroklimatas? Ir kaip jis mus veikia? Mikroklimatas apibrėžiamas kaip fizinių veiksmų visuma, kuri veikia mūsų organizmo šiluminę savijautą. Kitaip tariant mikroklimatas tai – patalpų oro drėgmė, temperatūra, radiacija bei oro judėjimo greitis. Kitaip tariant, jeigu mikroklimatas...
Read more
20/07/2017 23:02

Ligoto pastato sindromas, išeitis – oro kondicionavimo įranga?

Dažnai girdime tokią sąvoką – ligoto pastato sindromas. Šią sąvoką galima naudoti, kai pastatuose dirbantys arba gyvenantys asmenys skundžiasi erzinančiu kvapu taip pat silpnumu, galvos svaigimu, pykinimu, sloga, čiauduliu, nuovargiu ir panašiais, neaiškios kilmės negalavimais. Užterštas oras tvyro...
Read more
13/04/2017 13:53

BIURO BALDAI: PASIRINKITE TAIP, KAD JIE TARNAUTŲ VERSLUI

Norite turėti nepriekaištingos išvaizdos biurą? Graži, maloniai nuteikianti aplinka yra firmos „veidas“. Tai parodo įstaigos vadovų skonį, išskirtinumą ar originalumą. Jūsų klientas bus maloniai nustebintas, jeigu atėjus į įstaigą, jo žvilgsnis užklius už skoningo, rafinuoto, originalaus ar...
Read more
24/01/2017 17:29

Šilumos siurbliai

Šilumos siurbliai oras-vanduo yra išskirtinė šildymo sistemos ne tik dėl to, kad šildo ypatingai ekonomiškai, kartu šildo vandenį, taip pat nėra didelė ir pradinė investicija. Šie įrenginiai yra ypatingi, nes gali būti sujungti su geoterminiu, dujiniu ar net turimu kieto kuro katilo šildymu....
Read more
24/01/2017 17:28

Vėdinimo sistemos projektavimas

Veikimo principas nieko nesiskiria nuo skirtingo, kuriam rekuperatorius priklauso tipui, skirtumas tik tame, kad skirtingais būdais pašildomas tiekiamas oras. Projektavimas vėdinimo sistemų yra reikalingas ne tik, kad pagrindinias sistemas suvesti į vieną, priimant geriausią variantą. Projekto...
Read more
24/01/2017 17:28

Šilumos siurbliai

Šilumos siurbliai oras-vanduo yra išskirtinė šildymo sistemos ne tik dėl to, kad šildo ypatingai ekonomiškai, kartu šildo vandenį, taip pat nėra didelė ir pradinė investicija. Šie įrenginiai yra ypatingi, nes gali būti sujungti su geoterminiu, dujiniu ar net turimu kieto kuro katilo šildymu....
Read more
24/01/2017 17:26

Šilumos siurbliai

Šilumos siurbliai oras-vanduo yra išskirtinė šildymo sistemos ne tik dėl to, kad šildo ypatingai ekonomiškai, kartu šildo vandenį, taip pat nėra didelė ir pradinė investicija. Šie įrenginiai yra ypatingi, nes gali būti sujungti su geoterminiu, dujiniu ar net turimu kieto kuro katilo šildymu....
Read more
24/01/2017 17:25

Vėdinimo sistemos projektavimas

Veikimo principas nieko nesiskiria nuo skirtingo, kuriam rekuperatorius priklauso tipui, skirtumas tik tame, kad skirtingais būdais pašildomas tiekiamas oras. Projektavimas vėdinimo sistemų yra reikalingas ne tik, kad pagrindinias sistemas suvesti į vieną, priimant geriausią variantą. Projekto...
Read more
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>