Autoriniai keramikos dirbiniai pelno vis aukštesnę vietą dovanų idėjų sąraše

27/01/2021 12:26

Ar autoriniai keramikos dirbiniai gali pakeisti įsigalėjusią tradiciją šventės progą įteikti “vokelį”? Pasirodo, kad ne tik gali, bet ir sparčiai keičia. Autoriniai keramikos dirbiniai užkariauja pirkėjų ir jų naudotojų širdis bei namus, nes jie tampa išieškota, apgalvota ir miela dovana, o namuose – kuria išskirtinai jaukią atmosferą.

Keramikė Eglė Klimienė gali patvirtinti, kad į jos keramikos studiją vis dažniau suka keramikos mylėtojai, ieškantys išskirtinių dovanų įvairioms progoms ar namų dekoravimo elementų.

Keramikė turi ką pasiūlyti visiems besidomintiems. Pavyzdžiui, keramikinis šeimos židinys tapo itin dažna vestuvių dovana. Ją renkasi tėvai, norėdami simboliškai perduoti vaikams šeimyninį meilės ir savitarpio pagarbos aukurą. Šeimos židinys gali būti sukurtas ir pagal jūsų specifinius norus ir poreikius, primins jūsų šventę bei puoš namus. Įvairūs kiti keramikos dirbiniai vestuvių proga vis dažniau dovanojami ir tėvams.

Dovanos Kalėdoms taip pat gali būti keraminės – tai ir keramikiniai indai, ir keraminiai angelai bei daug kitų mielų dirbinių. Angeliukai krikštynoms visada buvo populiarūs, tačiau išsiplėtus jų pasiūlai, tikrai galima išsirinkti tokį, kuris ilgai džiugintų šeimos, į kurią jis keliauja, širdis.

Autorinė keramika – puikios verslo dovanos. Keramikė Eglė Klimienė pasiūlys ne vieną idėją ir variantą. Tai ir keramikiniai puodeliai, dėžutės, dailūs padėkliukai bei kt.

Į keramikos studiją vis dažniau užsuka ir išleistuvių dovanos mokytojams ar dėstytojams ieškotojai. Išskirtiniai dirbiniai su išskrendančiais paukščiais dažnai patraukia jų dėmesį.

Jei ieškote kaip atnaujinti namus, - užsukite. Keramikos dirbiniai puikiai papuoš jūsų interjerą, suteiks šiltų atspalvių jūsų stalui. Galite rinktis iš įvairių keraminių vazų, dubenų, dėžučių, padėklų, tortinių ir pan.

Taigi, savo grožiu ir praktiškumu autorinė keramika vis stipriau žengia į mūsų namus, o jos šiltumas ir grakštumas pavergia vis daugiau pirkėjų. Tuo įsitikinsite, užsukę į keramikės Eglės Klimienės dirbinių virtualią galeriją – www.ceramik-ei.lt