Banketinė salė Kaune – vieta Jūsų šventei

10/12/2015 16:54

Šventės organizavimas, nesvarbu ar planuojate tik nedidelę šeimos šventę ar ruošiate iškilmingą puotą, dažną pradeda varginti, todėl restoranėlis „Sena Skrynia“, savo klientų patogumui, stengiasi palengvinti šią užduotį ir šventės rūpesčius paversti maloniu ir smagiu procesu.

Restoranylėje „Sena Skrynia“ yra įrengtos net trys salės, talpinančios iki 110 svečių, todėl tai puiki vieta švęsti vestuves, iškilmingus pobūvius ar šeimos šventes. Banketinė salė patiks tiems, kurie vertina išskirtinę, jaukią ir modernią aplinką. Salėse esantis subtilus interjeras, žvakių šviesa, kruopščiai parinktos stilingos detalės, malonus aptarnavimas sukurs ypatingą Jūsų šventės nuotaiką, gaminamas gardus lietuviškas maistas leis pasilepinti net ir išrankiausiam skoniui tinkančiu maistu, o atsiveriantis, iš vasaros lauko terasos, nuostabus Panemunės šilo vaizdas visiems svečiams ilgam išliks atmintyje.

Teikiama aukšta paslaugų kokybė, malonus aptarnavimas kiekvienam šventės dalyviui leidžia atsipalaiduoti, mėgautis šventės akimirkomis ir išsivežti vien tik malonius bei šiltus prisiminimus, todėl rūpesčių, susijusių su vieta ir maistu, patikėjimas savo srities atstovams ne tik palengvina šventės organizavimą, bet ir sutaupo brangų laiką. 

Laisvalaikis

17/02/2013 13:16

Elektrinis Robstep M1 riedis puikiai tinka ir darbui ir poilsiui

Apsaugos darbuotojai bus visa galva aukštesni- tai leis prižiūrėti didesnį plotą.   Didelių sandelių darbuotojai pamirš apie kojų skausmą. Riedis greitai transportuos juos ir nedidelius krovinius iš taško A į tašką B. Puiki alternatyva Golfomobiliui. Riedis laisvai nuvažiuoja net 20...
Read more
<< 1 | 2 | 3 | 4