Elektros ir automatikos skydų projektavimas, montavimas bei gamyba

25/10/2016 23:22

Aukščiausios klasės standartus atitinkanti įmonė UAB „Asistemos“ atlieka darbus profesionaliai ir greitai. Turime sukaupę didelę patirtį lauko ir vidaus elektros tinklų, elektroninių ryšių infrastruktūros projektavimo ir montavimo darbuose. Elektros ir automatikos skydų projektavimas, montavimas bei gamyba – mūsų specialistams jau 16 metų puikiai pažįstamos veiklos sritys. Daugiau informacijos apie mūsų paslaugas bei prekes galite rasti: http://www.www.asistemos.lt

„Asistemos“ profesionalūs specialistai padės jums pasirūpinti elektrotechnikos, apsauginės signalizacijos, elektroninių ryšių bei gaisrinės signalizacijos darbais. Mes taip pat išmanome apie procesų valdymą bei automatizaciją. Patirtis bei komandinis darbas padeda mums rasti geriausius sprendimus jūsų įmonei. Pasirinkus „Asistemos“ elektros ir automatikos skydų projektavimas, montavimas bei gamyba, darbai bus atlikti kokybiškai ir už protingą kainą.

UAB „Asistemos“ džiaugiasi patenkintais klientais ir norime pristatyti jums keletą jų. Elektros ir automatikos skydų projektavimas, montavimas bei gamyba buvo atlikta tokiam Lietuvoje žinomam prekybos centrui kaip PC „Maxima“. Daugybė Lietuvoje pripažintų įmonių jau patikėjo savo sudėtingus išspręsti uždavinius mums. Tarp jų ir AB „Rokiškio sūris“, UAB „Panevėžio Aurida“, ŽŪB „Vikebas“, UAB „Ampera“, ŽŪB „Vaškai“ bei UAB „Kriautė“. Elektros ir automatikos skydų projektavimas, montavimas bei gamyba taip pat buvo atlikta UAB „Nitator“, UAB „Aukštaitijos vandenys“, UAB „Umika“, VšĮ „Radviliškio ligoninė“, UAB „Petro mėsinė“, UAB „Vikstata“, UAB „M Sportas“. Dar daugiau mūsų klientų galite rasti čia.

Jeigu vis dar turite klausimų kaip atliekamas elektros ir automatikos skydų projektavimas, montavimas bei gamyba, visuomet galite pasiteirauti telefonu ar elektroniniu paštu. Mūsų specialistai yra pasiruošę jums padėti surasti geriausią sprendimą.