Kauno Panemunės tilto atidarymo laukia ne tik gyventojai, bet ir verslininkai

21/10/2015 14:19

Trejus metus lauktas Panemunės tiltas neužilgo leis Kauno miesto gyventojams greičiau ir patogiau pasiekti miestą. Prie spartaus Panemunės vystymosi prisideda ir verslininkai. Restoranėlis „Sena skrynia“ atveria duris jau su naujovėmis. Naująjį sezoną šis restoranėlis pradeda su atsinaujinusiu meniu, naujomis galimybėmis ir išskirtiniu dėmesiu savo klientams.

Verslininkas Kastytis Kudarauskas dirbęs Jungtintinėje Karalystėje, įgavęs patirties samdomame darbe ir nepabijojęs juodžiausių darbų restoranų tinkle nepabūgo ir įsigijo restoranėlį „Sena skrynia“, esantį Kauno miesto Panemunės dalyje, Smėlio g. 5, kuriame šiuo metu yra vykdoma verslo plėtra.

„Naujoves pristatome svarbiu momentu, kaip ir neužilgo atsidarysiantis Panemunės tiltas. Džiaugiamės galėdami būti atsinaujinusios Panemunės dalimi bei prisidėti prie spartaus Kauno miesto dalies vystymosi“, - pasakojo restoranėlio „Sena skrynia“ vadovas, p. Kastytis Kudarauskas.

Pasak verslininko, nuo šiol siūlomi nauji meniu pakeitimai, kiek netikėti, tačiau labai skanūs maisto deriniai, dienos pietų meniu. O taip pat lauks paslaugų spektro išplėtimas, naujos sąlygos, maisto pristatymas į namus ar biurus bei specialios lojalumo programos išskirtiniems klientams.

„Nuo šiol restoranėlyje kviečiame švęsti įvairias gyvenimo šventes: vestuves, krikštynas,  jubiliejus, gimtadienius.  Taip pat rengiame gedulingus pietus. „Sena skrynia“ - puiki vieta ir privatiems įmonės vakarėliams, renginiams  ar mokymams organizuoti.  Investavome į konferencijų įrangą ir jau turime pastovių sutarčių su mokymų agentūromis. Na, o restoranėlio klientų patogumui visada padėsime sukurti ypatingą šventės atmosferą, pakviesime  pageidaujamų muzikantų, renginių vedėjų, kurie pasirūpins, kad mūsų svečiai nerastų laiko nuobodžiauti“, - pasakojo Kastytis Kudarauskas.

Tikimasi, kad restoranėlis „Sena skrynia“ sulauks populiarumo ne tik tarp Panemunės lankytojų, bet ir kitos Kauno miesto dalies gyventojų.

 

Daugiau informacijos teikia:

Kastytis Kudarauskas

Restoranėlio „Sena skrynia“ vadovas

Mob. tel. nr.:  +370 650 24548

El.paštas: panemunesrestoranelis@gmail.com

Web: www.senaskrynia.lt

 

Verslas

01/10/2012 11:46

Lietuvos pramogų versle – naujas bilietų platintojas

Rudens renginių sezono pradžioje startuoja nauja centralizuota bilietų platinimo sistema TicketMarket.lt. Naujieji bilietų platintojai išsikėlė ambicingą tikslą - užimti bilietų platinimo rinkos lyderės poziciją Šiaurės Vakarų Lietuvoje ir Šiaulių regione. Pasak UAB „Ticket Market“ projektų...
Read more
30/09/2012 10:39

Į pagalbą naujo verslo kūrimui

Kiekvieną kartą, kai matau sėkmingą verslą, žinau - kažkas priėmė drąsų sprendimą. Peteris Druckeris   Pradedantiesiems verslininkams Lietuvos verslo sąlygos ganėtinai sudėtingos ir įtemptos: naujam verslui kurti neretai reikalingos gana didelės pradinės investicijos , o pati rinka yra...
Read more
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7