Kepimo formos. Kaip išsirinkti tinkamiausią?

21/07/2015 16:25

Kepimo formų yra pačių įvairiausių - metalinės, silikoninės, stiklinės, keramikinės... Kiekviena šeimininkė turi savo nuomonę apie patikimiausią ir mažiausiai svylančią.

Stiklinės kepimo formos:
"Simax" - čekiško stiklo formos nekelia pavojaus žmogaus sveikatai. Jos lengvai plaunamos bei valomos. Atsparioss karščiui. Stiklinė forma idealiai tinka mėsai, daržovėms troškinti ar kepti. Galima naudoti orkaitėje, mikrobangų krosnelėje. Tinka plauti indaplovėje.

Metalinės kepimo formos:
Metalinės kepimo formos yra vienos iš populiariausių. "Kaiser" kepimo formos pagamintos Vokietijoje iš aukštos kokybės metalo pasižymi nelimpančia metaline danga. Lengvai valomos. Kepiniai jose dailiai iškepa ir paruduoja.

Silikoninės kepimo formos:
Tikros šeimininkės virtuvėje turėtų būti bent viena silikoninė kepimo forma. Tai tik mitas, jog silikoninė forma yra nestabili, tešla išbėga pro kraštus. "Kaiser Flexo" silikoninės kepimo formos yra ypač tvirtos, galite jas dėti tiesiai ant grotelių, nesibaimindami, jog formos pagrindas pridegs. 100% silikoninės formos tinkamai prižiūrimos gali ilgai tarnauti jūsų virtuvėje. Šios formos greitai įkaista, kepiniai jose iškepa tolygiai, taip pat greitai atvėsta, neprilimpa prie kraštų ir lengvai išsiima. Nerūdija, nesugeria kvapų ar drėgmės, nekeičia formos, atsparios karščiui iki 260°C bei temperatūrai iki -40°C.

Patarimai norint prailginti kepimo formos ilgaamžiškumą:
- Nešildykite tuščios kepimo formos.
- Nenaudokite aštrių įrankių.
- Nevalykite kepimo formos aštriais šveistukais ar abrazyvinių dalelių turinčiais valikliais.

Mes Jums padėsime išsirinkti kokybišką ir patikimą kepimo formą!
www.gerduva.lt rasite viską, ko reikia Jūsų buičiai. Atstovaujame aukštos kokybės prekinius ženklus, tokius kaip "Leifheit", "Fagor", "Kaiser", "Simax" ir kt.
Gerduva - geriausia Jūsų pagalbininkė buityje!

Laisvalaikis

17/02/2013 13:16

Elektrinis Robstep M1 riedis puikiai tinka ir darbui ir poilsiui

Apsaugos darbuotojai bus visa galva aukštesni- tai leis prižiūrėti didesnį plotą.   Didelių sandelių darbuotojai pamirš apie kojų skausmą. Riedis greitai transportuos juos ir nedidelius krovinius iš taško A į tašką B. Puiki alternatyva Golfomobiliui. Riedis laisvai nuvažiuoja net 20...
Read more
<< 1 | 2 | 3 | 4