Oro kondicionierių tarnavimo laikas mieste

26/03/2016 12:41

Oro kondicionieriai Kaune tapo itin populiaria preke, nes šio miesto gyventojai sunkiai išsivaizduoja vasarą praleistą karštyje. Ypatingai oro kondicionavimo sistemą stato ne tik gyvenamosiose patalpose, bet ir įvairiuose biuruose, parduotuvėse, klinikose, grožio salonuose, kioskuose o didesnėse patalpose, kaip cechuose, gamyklose, kepyklose ar kituose taip pat galima pagal parengtą projektą įrengti kondicionavimo sistemą. Pagal poreikį gali būti statomi ir didesnio galingumo vėsintuvai.

Daugeliui kyla klausimų ar miesto vietovėje galima kabinti išorinį bloką ant fasado. Turintiems savo individualius-nuosavus namus dėl to pergyventi visiškai nereikėtų, tačiau gyvenantiems butuose reikėtų bent atsiklausti kaimynų ar jiems netrukdys skleidžiamas triukšmas ir varvantis kondensatas. Deja, bet pagal visus teisės aktus ant valstybės saugomų pastatų jokių išorinių blokų kabinti negalima, todėl tokiose vietose galima statyti tik monoblokinius oro kondicionierius, kurie yra montuojami be išorinio bloko (viduje išvaizda primena grindinio tipo oro kondicionierių). 

Dažnai kyla klausimas ar įsigijus oro kondicionierių bus galima pasišildyti šaltuoju metų laiku. Šiuolaikiniai įrenginiai turi integruotą šildymo funkciją, todėl gali šildyti net ir esant atšiauriom ir šaltomis sąlygomis, kaip Lietuvoje. Tačiau oro kondicionieriai savo specifikacijos turi įvairius techninius duomenis, kuriuose nurodyta ir tiksli šaldymo/šildymo esant tam tikrai temperatūrai lauke. Būtent į šį rodiklį pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį norint išsirinkti įrenginį, kuris galėtų šildyti.

Visi oro kondicionieriai tiekia orą paimtą iš lauko. Esantys filtrai oro kondicionieriuje apsaugo nuo įvairių nešvarumų patekimo į patalpas, nuo nemalonių kvapų. Todėl oro kondicionieriai Kaune gali būti statomi bet kokiose vietose, neskaitant užterštumo ir kitų aplinkos žalų. Dažnai miesto vietovėje dėl didelio užterštumo ir dulkių reikia išvalyti ar esnat būtinumui pakeisti filtrus ir pravalyti išorinį oro kondicionieriaus bloką nuo įvairių lauke susidariusių nešvarumų.

Tinkamai prižiūrimi oro kondicionieriai Kaune gali tarnauti net iki dešimties metų. Visu laiku galėsite džiaugtis puikiai veikiančia šaldymo ar šildymo įranga, pagal pasirinkimą. Taip pat, be profilaktinių darbų įrangos išvaizdai pagerinti reikėtų karts nuo karto nuvalyti vidinį oro kondicionieriaus bloką nuo dulkių ir kitų susikaupusių nešvarumų.

* Oro kondicionierių yra siūloma įsigyti žiemą ar ankstyvą pavasarį, kai įrangos kainos yra žemiausios. Taip pat tokiu metu įranga bus sumontuota daug greičiau, nes atėjus sezonui ypatingai didelis užimtumas, tiek montavimo, tiek ir atliekamų remonto, profilaktikos darbų.

 

Verslas

01/10/2012 11:46

Lietuvos pramogų versle – naujas bilietų platintojas

Rudens renginių sezono pradžioje startuoja nauja centralizuota bilietų platinimo sistema TicketMarket.lt. Naujieji bilietų platintojai išsikėlė ambicingą tikslą - užimti bilietų platinimo rinkos lyderės poziciją Šiaurės Vakarų Lietuvoje ir Šiaulių regione. Pasak UAB „Ticket Market“ projektų...
Read more
30/09/2012 10:39

Į pagalbą naujo verslo kūrimui

Kiekvieną kartą, kai matau sėkmingą verslą, žinau - kažkas priėmė drąsų sprendimą. Peteris Druckeris   Pradedantiesiems verslininkams Lietuvos verslo sąlygos ganėtinai sudėtingos ir įtemptos: naujam verslui kurti neretai reikalingos gana didelės pradinės investicijos , o pati rinka yra...
Read more
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7