Priemonės MIRRA su raudonaisiais ir juodaisiais ikrais

19/12/2014 00:17

Pilnavertė odos  priežiūra, veiksmingas senatvinių pakitimų koregavimas – tai svarbiausi  šiuolaikinės kosmetologijos uždaviniai. Esama daug jauninamosios priežiūros  programų, tačiau programos, kuriuose naudojama kosmetika su ikrais, visada  pasižymi didesne paklausa. Tai visai  suprantama, juk ikrai – brangus delikatesas, turintis didelę maistinę vertę. O  kuo vertingi ikrai kosmetologiniu atžvilgiu?

Jauninamosios priežiūros programa MIRRA

Visos jauninamosios  priežiūros programos skirtos odos senatvinių pakitimų prevencijai ir senėjimo  proceso atitolinimui. Šiuo atžvilgiu joms tenka susidoroti su daugeliu  sudėtingų uždavinių: atkurti pažeistą lipidinį epidermio barjerą, pagerinti  mikrocirkuliaciją, sustiprinti kraujagysles, padėti ląstelėms ir dermosmatriksui atsinaujinti, didinti antioksidantinės odos apsaugos sistemos  efektyvumą. Norint juos įgyvendinti pirmiausia reikia aprūpinti odą (ir visą  organizmą apskritai) biologiškai aktyvių medžiagų kokteiliu: aminorūgštimis,  makro- ir mikroelementais, polinesočiosiomis riebalų rūgštimis omega-3 iromega-6, vitaminais, augimo faktoriais, įvairiais antioksidantais ir t.t.

Šiuo atžvilgiu ikrai yra tobulas maitinamųjų medžiagų šaltinis: visi išvardinti komponentai juose subalansuoti reikiamomis proporcijomis.

Jauninamoji kosmetika MIRRA tinka  įvairaus amžiaus ir visų tipų odai. Ji aprėpia kasdienės ir intensyvios  priežiūros priemones, profilaktikos ir apsaugos priemones, taip pat elitinės kosmetikos  linijų priemones. Kosmetikos priemonės MIRRA sudarytos iš natūralių komponentų  – jūros gėrybių, eterinių aliejų, vaistinių augalų ekstraktų, vitaminų ir  mineralų. Jauninamosios pakraipos kosmetikoje plačiai naudojami lašišų ir  eršketų ikrai bei pienių DNR. Kompanija MIRRA labai didžiuojasi savo produktais  su ikrais, kurių gali pasiūlyti daugiau nei bet kuris kitas gamintojas.Laboratorijos mokslininkai sukūrė originalią tausojamąją sveikų (natyvinių)  ikrų perdirbimo technologiją (patento nr.2232587). Perdirbimo proceso metu nenaudojamas terminis apdorojimas,  todėl išsaugomos ir odos ląstelėms pristatomos visos vertingos maistinės  medžiagos, esančios ikrų sudėtyje.

Išskirtinėse elitinės kosmetikos linijos GOLD LINE formulėse bei gamybos technologijose taikomas nuo Antikos laikųžinomas aukso pjūvio principas, leidžiantis daugeriopai sustiprinti jų  veiksmingumą. Sinergiškai veikiančios patentuotų „funkcinių kompleksų“  (antioksidantinio, kapiliarus stiprinančio ir kt.) kompozicijos, esančios  jauninamųjų priemonių sudėtyje, padeda užkirsti kelią specifinėms problemoms,susijusiomis su aptartais  odos senėjimo mechanizmais.

Kremų ir gelių su juodaisiais bei raudonaisiais  ikrais efektyvumą patvirtino nepriklausomose įstaigose atlikti tyrimai. Antai  Maskvos Grožio medicinos centre EKLAN prie Rusijos mokslų akademijos Centrinės klinikinės ligoninės buvo ištirtas kremo UMA-BALZAM, kurio sudėtyje esama  juodųjų ikrų homogenato, poveikis. Tiriamosios (moterys nuo 36 iki 49 metų)  pažymėjo, kad kremas turi tvarų drėkinamąjį poveikį ir pastebimai padidina odos  elastingumą.

Grožio medicinos centre EKLAN buvoištirtas intensyviam maitinimui skirtos Kremo kaukės su lašišų ikrais efektyvumas.Tiriamosios – moterys nuo 38 iki 66 metų su pastebimais senatviniais odos  pakitimais, daugiausia nulemtais odos audinių maitinimo nepakankamumo – tai yraodos  tonuso bei elastingumo sumažėjimu, įvairaus ryškumo raukšlėmis, pilkšvu  veido atspalviu. Kremo kaukė buvo tepama ant švarios odos po du kartus perdieną 4 savaites. Po kurso buvo pastebėta, kad gerokai padidėjo odos drėgnis  bei elastingumas, oda tapo glotnesnė ir lygesnė, sumažėjo raukšlių gylis, odaįgavo sveiką jaunatvišką išvaizdą. Objektyvūs tyrimo metodai parodė, kad odos  elastingumas vidutiniškai padidėjo 41%, kapiliarinė kraujotaka pagerėjo 28% irodos reljefas tapo lygesnis 28%. Šie duomenys byloja apie pastebimą odos  maitinimo pagerėjimą. Klinikinių tyrimų išvadose Kremo kaukę su lašišų ikrais  rekomenduojama naudoti kaip veiksmingą jauninamąją priemonę esant senatviniams  veido odos pakitimams.

Daugiau apie šio išskirtinio gaminio savybes, efektyvumo faktorius bei naudojimo ypatumus skaitykite straipsnyje KREMAS KAUKĖ SU LAŠIŠINIŲ ŽUVŲ IKRAIS.

Jei siekiate ryškaus ilgalaikio jauninamojo poveikio, rekomenduojame grožį puoselėti kompleksiškai. Jūsų dėmesiui - mūsų kosmetologų sukurta Jauninamosios priežiūros programa MIRRA, kurios efektyvumas ištirtas ir patvirtintas klinikiniais tyrimais. Programos efektyvumo pagrindas - kosmetikos su ikrais ir biologiškai aktyvių maisto papildų derinamas naudojimas.

Grožis

19/12/2014 00:02

KAIP IŠSIRINKTI TINKAMĄ LIEMENĖLĘ MAITINIMUI

Iš gero ir natūralaus audinio pasiūta ir savo forma bei dydžiu patogi liemėnėlė maitinančiai mamai labai svarbi motinos krūtų sveikatos išsaugojimui  ir kūdikio žindymo sėkmei. 9menesiai.lt specialistai rekomenduoja atkreipti dėmesį į šiuos dalykus:   Medžiaga, iš kurios pasiūta...
Read more
29/07/2014 14:10

Maudymosi kostiumėliai specialiai Jums

Dar neturite maudymosi kostiumėlio? Ko laukiate? Taip, sunku išsirinkti tokioje gausioje maudymukų įvairovėje, ypač kai pasimeti ir nebežinai kokį stilių rinktis. O jau raštų gausa.. Todėl norime Jums patarti ir padėti išsirinkti maudymosi kostiumėlį pagal Jūsų figūrą, kuris idealiai glus prie...
Read more
29/07/2014 13:36

All-on-4 – tobula šypsena be chirurgijos pasekmių

Dantų protezavimas daugeliui žmonių iki šiol asocijuojasi su skausminga chirurgine intervencija, o jos pasekmės – su ilgu nuskausminamųjų kursu, antibiotikais, kraujuojančiomis dantenomis, paprastai tariant, sunkia reabilitacija. Šiaurės Europos odontologai iškėlė klausimą – ar dantų protezavimas...
Read more
12/02/2014 10:14

TOP 14 kvepalų JAM+JAI Valentino dienos proga

Uoslė - viena iš svarbiausių žmogaus juslių. Malonus kvapas visada traukia, o bjaurus - atstumia. Juk nuostabus kvapas gali sukelti vadinamą chemiją, kuri gali būti pavirs net įsimylėjimu, o neįtikęs kvapu žmogus - paprasčiausiai nesužavi. Nenuostabu, kad kvepalai - tai įsimylėjėlių atributas,...
Read more
30/06/2013 09:49

2013 vasaros kvepalų TOP 10, skirtų moterims

Sveikos, merginos! Regis, vasara beveik įpusėjo, krosus lakstome, dviračius miname, uogas valgome, prie vasarinio garderobo irgi apsipratome, o kaip kvepiame?! Ko gero, dauguma sutiks, jog kvepalai – tai, tarsi, nematomas mūsų parašas ore, kuris atspindi žmogaus asmenybę. Todėl nenuostabu, kad...
Read more
14/01/2013 22:08

Don't just only cut your hair regularly...take care of your face too!

Certainly  noone leaves more than a couple of weeks for treating one's hair, be it a cut, a blow-dry or a new colour. When hair goes untreated it looks so bad that it affects the whole person’s ‘look’. When dealing with facial treatments the story strangely enough is somehow different. Many...
Read more
<< 1 | 2 | 3 | 4