Roletai, žaliuzės ir romanetės. Ką pasirinkti?

07/12/2015 18:53

Kiekvienas savo namuose nori sukurti jaukią ir stilingą aplinką, todėl interjeras ir jo detalės tampa vis svarbesnės. Bene vienas pagrindinių akcentų, padedančių sukurti jaukią namų aplinką – langų dekoro priemonės. Tai roletai, romanetės, žaliuzės ir kt.

Langų dekoro gamybos ir pardavimų įmonė SIMENA savo klientams siūlo įvairiausius roletų, žaliuzių, romanečių, tinklelių nuo vabzdžių sprendimus. Tai praktiškos, kokybiškos ir, žinoma, funkcionalios langų dekoro priemonės.

Tokie roletai, romanetės, žaliuzės gali būti naudojami įvairiose patalpose, todėl tai ne tik praktiškas, bet ir puikus pasirinkimas įvairios paskirties erdvėse, sukuriantis išskirtinį interjero stilių. Tad tokios langų dekoro priemonės yra bene populiariausias pasirinkimas norint išvengti tiesioginių saulės spindulių ir originaliai uždengti savo patalpos langus. Žinoma, tokias langų dekoro priemones klientai renkasi ne tik dėl praktiškumo, aukštos kokybės ar funkcionalumo, bet ir dėl paprastos ir nesudėtingos priežiūros.

Simenoje galima rasti platų spalvų ir audinių pasirinkimą, todėl juos nesudėtingai galėsite pritaikyti prie įvairių namų patalpų.

Roletai, žaliuzės ar romanetės gali būti praktiškas ir stilingas interjero akcentas, padedantis įgyvendinti Jūsų norimus sprendimus. Sukurkite savo namų interjerą jau šiandien.

Verslas

01/10/2012 11:46

Lietuvos pramogų versle – naujas bilietų platintojas

Rudens renginių sezono pradžioje startuoja nauja centralizuota bilietų platinimo sistema TicketMarket.lt. Naujieji bilietų platintojai išsikėlė ambicingą tikslą - užimti bilietų platinimo rinkos lyderės poziciją Šiaurės Vakarų Lietuvoje ir Šiaulių regione. Pasak UAB „Ticket Market“ projektų...
Read more
30/09/2012 10:39

Į pagalbą naujo verslo kūrimui

Kiekvieną kartą, kai matau sėkmingą verslą, žinau - kažkas priėmė drąsų sprendimą. Peteris Druckeris   Pradedantiesiems verslininkams Lietuvos verslo sąlygos ganėtinai sudėtingos ir įtemptos: naujam verslui kurti neretai reikalingos gana didelės pradinės investicijos , o pati rinka yra...
Read more
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7