Statybų ir interjero rinkos pavasaris prasidės parodoje „Namų pasaulis“

15/03/2013 06:05

Lietuvos gyventojų galimybės kurti ir puoselėti savo namus didėja jau trečius metus iš eilės. Tai atspindi augantis parodos „Namų pasaulis“ dalyvių skaičius. Šiemet 20-ojoje parodoje savo paslaugas pristatys rekordinis dalyvių skaičius, kurie vieni su kitais varžysis išskirtiniais kainų pasiūlymais,  kokybe bei originalumu.

Kovo 21-24 dienomis Kaune šurmuliuos tradicinė specializuota statybos, interjero, apdailos medžiagų bei baldų paroda „Namų pasaulis 2013“. Ji kaip ir kasmet vyks  Lietuvos sporto universiteto (Aušros g. 42) ir futbolo (Aukštaičių g. 51) maniežuose. Keturias dienas truksiančioje parodoje lankytojų lauks 220 parodos dalyvių. Per 20 parodos organizavimo metų – tai didžiausias dalyvių skaičius. Parodos organizatoriai – UAB „Ekspozicijų centras“ – tikisi, kad parodą aplankys per 30 tūkst. lankytojų.


Parodoje dalyvaujančios įmonės pristatys statybines medžiagas, interjero elementus, durų, langų, vartų, stogų sistemas, šiltinimo medžiagas, šildymo įrenginius, apšiltinimo sistemas, betono, gelžbetonio gaminius, baldus, laiptus, energijos taupymo technologijas ir kt.  Parodoje lankytojai ras viską, ko reikia būsto gerovei bei susipažins su naujomis pristatomomis veiklomis.


„Parodoje neteks nusivilti nei savo namus dar tik kuriantiems naujakuriams, nei metai iš metų kasdien savo būstą puoselėjantiems gyventojams, nei statybų ir interjero specialistams. Rekordinis dalyvių skaičius garantuoja didelį pasirinkimą ir naujienų gausą“, - žada Erikas Piskunovas, parodą organizuojančios bendrovės „Ekspozicijų centras“ vadovas. Pasak jo, jubiliejinės parodos proga parodos organizatoriai ir lankytojams, ir dalyviams paruošė ne tik daug naujienų, bet ir specialių kainų pasiūlymų.

 

Visos tendencijos po vienu stogu


Šių metų jubiliejinės parodos programoje gausu specialių statybos, interjero ir baldų tendencijų pristatymų.  Parodoje veiks architektūros darbų ekspozicija, bus pristatomi portalo interjeras.lt organizuojamo konkurso Metų interjeras/Auksinė paletė ir EKOcentro organizuojamo konkurso „Mano EKOnamai 2012”  geriausi darbai,  dizaino projektas dideja.lt, o atskiros prezentacijos metu lankytojai susipažins su baldų įmonių rinkai siūlomomis naujienomis.


„Pastaraisiais metais parodoje „Namų pasaulis“ daug lankytojų dėmesio sulaukia seminarai apie ekologišką namų statybą, šiaudinius namus, pastatų šiltinimą, vėjo ir saulės elektrinių projektavimą, įrengimą  ir šilumos energijos taupymą. Todėl šiemet parodos programoje numatyti net 22 seminarai aktualiais  išmaniosios energetikos, daugiabučių renovavimo, šildymo klausimais“, - pristato E. Piskunovas. Jis lankytojams rekomenduoja išnaudoti unikalią galimybę bendrovių stenduose pabendrauti su parodoje dalyvausiančiais specialistais, užsukti į VšĮ „Interjero erdvė“ stendą, kur architektai teiks nemokamas konsultacijas architektūros ir interjero dizaino klausimais.

Jubiliejinės nuolaidos lankytojams


Per 20 metų paroda „Namų pasaulis“ tapo savotišku statybų, interjero ir baldų pramonės metų įvykiu, kurio metu stengiamasi klientams pateikti išskirtinius pasiūlymus. Pavyzdžiui, viena iš pirmaujančių langų ir durų gamybos įmonių Lietuvoje UAB „Alseka“ nuo parodos „Namų pasaulis“ pradžios iki gegužės mėn. pabaigos savo produkcijai taikys nuolaidas – siekiančias net 25-35%.


UAB „CELSIS“ stende apsilankę lankytojai turės galimybę susipažinti su židinių krosnelių HAAS+SOHN bei židinių ir krosnių ugniakurų SCHMID gamintojų produkcija, o nusprendę ją įsigyti iškart gaus jubiliejinę 20% nuolaidą.


Tų, kas savo namuose nori turėti unikalų židinį, lauks židinių projektavimo bendrovė „Degis“, kuri padės suderinti norus, interjerą, namų jaukumą ir šilumą. Tik parodos metu „Degis“ taikys ypatingą 28 % nuolaida „Austroflamm 75/57K“ ugniakurui.
Bendrovė „Kad nebūtų šalta“ netgi žada lankytojams gyvai parodyti kaip dega „Tulikivi“ židiniai-krosnys. Lankytojai su nuolaidomis galės įsigyti ne tik akcijinius modelius.
Ieškantiems vonios maišytuvų ir aksesuarų parodoje rekomenduojama užsukti į bendrovės „Valsva ir Ko“ stendą. Jame bus pristatoma ne tik „Novaservis“ maišytuvų ir aksesuarų kolekcija ir parodos metu jiems taikoma 30% nuolaida, bet vyks loterija, kurios metu bus galima laimėti vonios aksesuarų „Novatorre 12“ komplektą.
Lietuviškų čiužinių gamintojas „Lonas“ kvies pasinaudoti pavasario akcija „Mėgaukis tyla“ ir iki balandžio pabaigos spyruoklinius čiužinius TYLA®* ir TYLA®** įsigyti net 20% pigiau. O perkantys konkurse „Lietuvos metų gaminys 2012” aukso medaliu įvertintą čiužinį TYLA®*** gaus dovaną - viskoelastines pagalves NORA arba MEDA pasirinktinai.
Tuo tarpu tapytojas Jonas Kunickas nepagailės 30% nuolaidos sieninei tapybai asmenims, užsiregistravusiems žurnale prie stendo.

Sprogsta naujienų pumpurai


Tiems parodos lankytojams, kurie  stengiasi žengti koja kojon su naujienomis parodos dalyviai paruošė išties daug naujovių – visiškai naujų ir pagal klientų poreikius patobulintų produktų.


UAB „Baltic Dores“ parodos metu pristatys naujieną fasadų apdailos srityje. Bendrovė gamina fasado puošybos elementus, kurie iš esmės keičia pastato veidą. Tai dekoratyviniai karnizai, arkos, palangės, piliastrai, frizai, kolonos, kiti nestandartiniai sprendimai iš padidinto atsparumo putų polistirolo. Apdailos elementus lengvai galima naudoti naujoje statyboje, ar restauruojant jau esamus pastatus.


2013-ųjų bendrovės „Monier“ naujiena –  betoninė matinė čerpė „Zanda Polar“, kurios unikalus paviršius leidžia išlaikyti spalvą (molio, juodą, rudą arba pilką) daugiau kaip 30% ilgiau nei kitos betoninės čerpės įprastu paviršiumi. Taip pat bendrovė pristatys patobulintą rinkai jau žinomą betoninę čerpę „Zanda Protector 2“, kurios atnaujintas specialaus padengimo sluoksnis geriau apsaugo nuo samanų bei ilgiau išlaiko blizgesį.


Bendrovė „Ryterna“ pristatys tai, ko Lietuvoje dar lig šiol nebuvo – galimybę kieno ar garažo vartus valdyti išmaniuoju telefonu. Ši papildoma funkcija unikali tuo, kad įvažiavimą į kiemą ar garažą galima kontroliuoti iš bent kurios pasaulio vietos bei gali visiškai pakeisti valdymo pultelius. Šią papildomą funkciją bus galima išbandyti parodos metu, o ją užsisakyti gali ne tik nauji bendrovės klientai, bet jau ir esami.


Tuo tarpu bendrovė „Vokiški vartai“, pristatys visiškai naujo dizaino pakeliamuosius vartus „Hörmann“, kurių net 24 naujos spalvos, pvz., sendinto ąžuolo ar surūdijusios geležies, praplės architektų, dizainerių, klientų fantaziją. Parodos metu taip pat bus pristatoma „Hörmann“ specialistų  sukurti visiškai naujo dizaino, klientams labiau priimtini pulteliai tiek garažo, tiek kiemo vartų automatikoms.


Ieškantys durų kviečiami stabtelti prie bendrovės „Jundos stalių gaminiai“ stendo. Parodos lankytojams sėkmingai nuo 1990 m. medienos apdirbimo srityje dirbanti bendrovė pristatys naujus durų modelius, madingus spalvinius sprendimus bei durų furnitūros naujoves.


Tuo tarpu dvidešimties metų savo veiklos proga gamykla „Doleta“ sukūrė ir parodos metu pristatys dvi naujas langų sistemas – tai „super“ šiltą langą „Doleta 10 Thermo“  ir išskirtinio dizaino langą „Doleta Retro“.


Bendrovė „Good Service Solution“ statybų specialistams pristatys naujieną – neperšąlančius laikiklius iš stiklo pluošto langų bei durų montavimui šiltinimo sluoksnyje. Neperšąlantys kronšteinai iš stiklo pluošto nesukelia šalčio tiltelių. Tai labai svarbu pasyviems pastatams, maža energetiniams projektams ir visiems šiuolaikiniams šiltiems pastatams.


Parodoje apsilankiusiems statybų specialistams verta stabtelti prie UAB „Legnoline“ stendo. Bendrovės pagrindinė veikla – prekyba durų, baldų, langų gamybos ir montavimo medžiagomis, furnitūra, o parodoje pristatys šių metų naujoves – lanksčią montavimo sistemą įvairioms pertvaroms, skliautams; naujausių technologijų ir dizaino vyrius medinėms, stiklinėms durims; lengvai surenkamas ir išardomas plataus naudojimo tvirtinimo jungtis.

UAB "Ekspozicijų centras"

Renginiai

23/04/2018 23:39

VASAROS STOVYKLOS "PAŽINK SAVE"

Vasara – tai puikus metas geram ir turiningam poilsiui. „PAŽINK SAVE“ VASAROS STOVYKLOS – tai ta vieta, kur jūsų vaikas ne tik gerai pailsės, susiras naujų draugų, bet ir įgis naujų žinių, naudingos patirties. Nes „Pažink save“ programa stengiamės vaikus supažindinti su įvairiomis profesijomis,...
Read more
01/02/2018 12:04

RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...
Read more
11/01/2018 11:47

RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE "PAŽINK SAVE"

„PAŽINK SAVE“ renginiai vaikams - tai stovyklos ir savaitgalio mokyklėlė. Šie stovyklos.info renginiai vaikams vyksta Klaipėdoje ir yra gausūs įvairiais užsiėmimais: nuo sporto ir žongliravimo iki teatro ir kūrybinių užsiėmimų. „PAŽINK SAVE“ renginiais siekiame kad vaikai galėtų išmėginti...
Read more
17/04/2013 16:22

2013-04-25 Kaune seminaras: Viešieji ryšiai sėkmingai verslo plėtrai

2013-04-25 Kaune seminaras: Viešieji ryšiai sėkmingai verslo plėtrai KADA: 2013 m. balandžio 25 d. 13:00 val. val. kviečiame į praktinį seminarą KUR: Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų salėje, K.Donelaičio g. 8 Praktinis seminaras skirtas organizacijoms, kurios siekia tapti savo rinkos...
Read more
29/03/2013 13:48

Rašytoja, sveikos gyvensenos mokytoja, poetė, fotografė Aldutė Vakarė kviečia į autorinį vakarą Kaune

Renginio data: balandžio 19 d. 17:00 - 19:00 Renginio vieta: "Šviesos namai", Gedimino 26b, Kaunas Renginys NEMOKAMAS.   Klaipėdietė rašytoja, poetė, fotomenininkė, sveikos gyvensenos ir grožio meno (vidinio ir išorinio) mokyklos ,,Natūralumo galia'' įkūrėja ir seminarų vadovė Aldutė...
Read more
15/03/2013 06:05

Statybų ir interjero rinkos pavasaris prasidės parodoje „Namų pasaulis“

Lietuvos gyventojų galimybės kurti ir puoselėti savo namus didėja jau trečius metus iš eilės. Tai atspindi augantis parodos „Namų pasaulis“ dalyvių skaičius. Šiemet 20-ojoje parodoje savo paslaugas pristatys rekordinis dalyvių skaičius, kurie vieni su kitais varžysis išskirtiniais kainų...
Read more
10/03/2013 12:33

Įvyko “Metų vadovo” 2012 rinkimai - bene reikšmingiausia šventė sveikatos sistemos atstovams

Susumuoti jubiliejinio, dešimtojo, šalies sveikatos įstaigų konkurso „Metų vadovas“ rezultatai. Penktadienio vakarą Vilniaus viešbutyje „Radisson Blu Hotel Lietuva“ vyko iškilminga „Metų vadovo 2012“ nominantų apdovanojimo ceremonija. Metų vadovo apdovanojimai – solidus, jaukus ir šiltas renginys,...
Read more
04/02/2013 12:15

KVIEČIAME DALYVAUTI AKCIJOJE „VASARIS- SVEIKATINGUMO MĖNUO"

2013-uosius metus Seimas paskelbė Lietuvos sveikatingumo metais. Šiais metais norime ypatingą dėmesį teikti sveikatos palaikymui, skleisti žinias apie sveikos gyvensenos būdus. Akcija "Vasaris - sveikatingumo mėnuo„ metų pradžioje puiki galimybė išsirinkus fizinio aktyvumo būdą, pradėti sportuoti,...
Read more
14/01/2013 22:01

ORGANIZACIJOS TINKLAVIETĖ: KĄ JOJE KOMUNIKUOJAME?

2013 sausio 16 dieną 16 val. Vilniaus universiteto Senato salėje (Universiteto g. 3, 220 auditorija) Komunikacijos fakulteto magistrantai kviečia į renginį: „Organizacijos tinklavietė: ką joje komunikuojame?“, kurio metu bus pristatytas magistrantų atliktas tyrimas bei jo rezultatai. Pristatyto...
Read more
01/10/2012 14:53

Finansinė verslo pusė. Praktiniai patarimai Jūsų verslo sėkmei

  Kauno kredito unijos organizuojama konferencija pirmas tokio pobudžio renginys Kauno miesto bei rajono verslo atstovams.   „Finansinė verslo pusė. Praktiniai patarimai Jūsų verslo sėkmei“   Konferencijos tikslas skatinti smulkaus verslo kūrimą bei augimą. Konferencijos...
Read more

Rinkodara/Marketingas

11/12/2018 12:02

Ką svarbu apsvarstyti prieš kuriant pirmąją interneto svetainę savo verslui?

  Nežinote, kuo skiriasi tinklaraštis nuo interneto svetainės ar socialinių tinklų? Jaučiatės pasiruošęs kurti pirmąją interneto svetainę verslui, tačiau nežinote nuo ko pradėti? Turėti profesionalią, visapusiškai patogią ir išsamią internetinę svetainę yra svarbu kiekvienam...
Read more
24/11/2012 14:48

Interneto svetainės turinys - karalius

Apie tekstus interneto svetainei: Aukštos kokybės turinys sukuria pasitikėjimą arba sena gera rinkodaros taisyklė „Turinys – karalius!“   Taigi, iš pirmo žvilgsnio Jūs turite interneto svetainę su patraukiu dizainu, patogiomis funkcijomis ir pan. Tai apžiūrėjęs, Jūsų interneto tinklapio...
Read more
24/11/2012 14:43

Optimizavimas peieškos sistemoms

Kas tas optimizavimas? SEO (Search Engine Optimization) – išvertus iš anglų kalbos. Tai internetinių svetainių optimizavimas paieškos sistemoms. Didžioji dalis interneto lankytojų svetainėse apsilanko iš paieškos sistemų tokių kaip Google, Yahoo, Bing, Yandex, Mail ir kt. Dauguma jų ieškodami...
Read more
30/09/2012 10:11

Kokį marketingo planą rinktis įmonei, kad taptumėte MATOMI internete?

Parengė Evelina Tamulaitienė   Anksčiau būdavo labai paprasta verslui tapti matomu savo klientų akyse. Pasitelkiant tradicinį marketingą, nusistatant biudžeto dydį, sukuriama marketingo strategija ir sėkmingai įgyvendinamas marketingo planas. Dabar yra panašiai. Tik tradicinio...
Read more
08/06/2012 15:29

Ar tikrai nuolaidos yra nuolaidos?

Ar tikrai nuolaidos yra nuolaidos? Evelina Tamulaitienė, www.1000rinkodarosideju.lt   Nuosekliai stebint gausų nuolaidų publikavimą rinkoje ilgesnį laiką, galima pastebėti įdomių niuansų. Štai įmonių nuolaidų/lojalumo rinkodaros kompanijų sėkmės formulė ir pagrindinės...
Read more
08/06/2012 15:25

Kaip elgtis įmonei su "Facebook" draugais?

  Kaip elgtis įmonei su "Facebook" draugais? Evelina Tamulaitienė, www.1000rinkodarosideju.lt Kai atsirado socialinis tinklas „Facebook“, tai į jį suskubo ir privatūs asmenys, ir įmonės. Praėjo keli metai, draugų sąrašas užsipildė, tačiau daug kam ir liko neaišku – o ką įmonei...
Read more

Verslas

26/03/2016 12:41

Oro kondicionierių tarnavimo laikas mieste

Oro kondicionieriai Kaune tapo itin populiaria preke, nes šio miesto gyventojai sunkiai išsivaizduoja vasarą praleistą karštyje. Ypatingai oro kondicionavimo sistemą stato ne tik gyvenamosiose patalpose, bet ir įvairiuose biuruose, parduotuvėse, klinikose, grožio salonuose, kioskuose o didesnėse...
Read more
26/03/2016 12:40

Ką reikia žinoti renkantis oro kondicionierių?

Oro kondicionieriai – šilumos siurbliai yra parenkami įvertinus turimų patalpų parametrus. Todėl gali būti pritaikomi skirtingo tipo įrenginiai – sieniniai, palubiniai, kasetiniai, grindiniai ar monoblokiniai, o siekiant neapkrauti pastato išoriniais blokais pasirenkamos multisplit sistemos. Pagal...
Read more
25/03/2016 09:55

Kauno Panemunėje esančiame restoranėlyje SENA SKRYNIA naujovės

Išskirtinėje Kauno vietoje esantis restoranėlis SENA SKRYNIA duris atveria su dar didesnėmis naujovėmis. Naujos galimybės, palankūs pasiūlymai klientams, atsinaujinęs meniu, kur yra pateikiami ne tik įprasti lietuviški, bet ir kitų rūšių patiekalai, kuriems nelieka abejingų. „Pristatome meniu...
Read more
07/12/2015 18:53

Roletai, žaliuzės ir romanetės. Ką pasirinkti?

Kiekvienas savo namuose nori sukurti jaukią ir stilingą aplinką, todėl interjeras ir jo detalės tampa vis svarbesnės. Bene vienas pagrindinių akcentų, padedančių sukurti jaukią namų aplinką – langų dekoro priemonės. Tai roletai, romanetės, žaliuzės ir kt. Langų dekoro gamybos ir pardavimų įmonė...
Read more
01/12/2015 10:20

Sausas, ekologiškas ir triukšmui atsparus grindinis šildymas – pasirinkimas, kurio dėka laimėsite ne du, o tris kartus

Šiomis dienomis šildymo sistemų pasiūla yra didžiulė, todėl labai dažnai žmonėms tenka sunkus uždavinys – nuspręsti kas labiausiai atitinka jų lūkesčius ir kokį šildymo sistemos būdą geriausiai pasirinkti. Ir nors šiuolaikinės technologijos, grindinį šildymą, leidžia įsirengti ne tik namuose, bet...
Read more
30/11/2015 11:39

Dėvėti drabužiai urmu - puiki investicija "second hand" įmonėms

Šiandien prekių gausa parduotuvėse leidžia įsigyti labiausiai patinkančius drabužius ar batus, tačiau dėvėti drabužiai urmu tiek stambioms įmonėms, tiek ir mažmeninės prekybos įmonėms yra bene geriausias pasirinkimas norint įsigyti garsių pasaulio gamintojų rūbų, kad apranga būtų kokybiška,...
Read more
25/11/2015 08:22

Interjero salonas "Decopolis" plečia veiklą ir atidaro antrąjį saloną Vilniuje

Š.m. gruodžio 3 dieną vyks antrasis židinių ir baldų interjero salono "Decopolis" atidarymas, Verkių g. 44, Vilniuje. Naujasis interjero salonas atveria duris su naujovėmis ir specialiais pasiūlymais Jums. Atidarymo ir 21-erių metų proga iki naujų metų baldams ir kitiems dizaino sprendimams bus...
Read more
07/11/2015 14:15

Viena didžiausių reklamos agentūrų prisijungė prie Lietuvos komunikacijos agentūrų asociacijos

Š. m. spalį Lietuvos komunikacijos agentūrų asociacijos (KOMAA) gretas papildė reklamos agentūra „McCann Vilnius“, kuri pagal savo užimamą rinkos dalį patenka į didžiausių reklamos agentūrų šešetuką Lietuvoje. Daugiau nei 26 metus reklamos rinkoje veikiančios agentūros „McCann Vilnius“ metinė...
Read more
21/10/2015 14:19

Kauno Panemunės tilto atidarymo laukia ne tik gyventojai, bet ir verslininkai

Trejus metus lauktas Panemunės tiltas neužilgo leis Kauno miesto gyventojams greičiau ir patogiau pasiekti miestą. Prie spartaus Panemunės vystymosi prisideda ir verslininkai. Restoranėlis „Sena skrynia“ atveria duris jau su naujovėmis. Naująjį sezoną šis restoranėlis pradeda su atsinaujinusiu...
Read more
23/09/2015 16:39

Dėvėti drabužiai urmu – puikus pasirinkimas norintiems sutaupyti

Dėvėti drabužiai ir jų pirkimas jau yra įprastas ir kasdienis dalykas, norintiems, kad jų apranga būtų išskirtinė, kokybiška bei tiems, kurie nori, kad jų spintoje būtų garsių pasaulio gamintojų rūbai. Pildydami klientų poreikius ir norus bei plėsdami teikiamų paslaugų asortimentą didmenine dėvėtų...
Read more
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>