Techninis aptarnavimas, paleidimo - derinimo darbai

25/10/2016 23:31

UAB „Asistemos“ rūpinasi savo klientais ir stengiasi atlikti patikėtus uždavinius kokybiškai bei už pačią geriausią kainą. Techninis aptarnavimas, paleidimo - derinimo darbai atliekami mūsų profesionalių ir jau ilgą patirtį sukaupusių specialistų. Norėdami sužinoti daugiau apie mūsų teikiamas paslaugas, galite užsukti į mūsų internetinę svetainę: http://www.www.asistemos.lt.

Tarptautinius standartus atitinkanti „Asistemos“ įmonė džiaugiasi galėdama suteikti savo klientams aukščiausio lygio paslaugas. Techninis aptarnavimas, paleidimo - derinimo darbai atliekami vadovaujantis Lietuvos Respublikos elektros įrenginių eksploatavimo saugos taisyklėmis. Mes rūpinamės jūsų saugumu taikydami įteisintus darbų saugos norminius aktus.

Techninis aptarnavimas, paleidimo - derinimo darbai atliekami jau nuo 2000 m. „Asistemos“ aukščiausios kvalifikacijos inžinierių komandą, kuri išspręs jums rūpimas problemas greitai ir efektyviai. Mes galime jums padėti su elektros įrenginių eksploatacija, dyzelinių elektros generatorių techniniu aptarnavimu bei priežiūra. Patikėkite mums nepertraukiamo maitinimo šaltinių UPS techninę priežiūrą ir remontą.

Jūs visuomet galite kreiptis į „Asistemos“ patyrusius specialistus, kurie suteiks technines konsultacijas bei garantinę ir techninę priežiūrą. Techninis aptarnavimas, paleidimo - derinimo darbai atliekami pasitelkus stiprią „Asistemos“ komandą. Norėdami su mumis susisiekti spauskite čia.