Transformatorinių pastočių gamyba

25/10/2016 23:25

Transformatorinių pastočių gamyba

Vienoje stambiausių Panevėžio įmonių UAB „Asistemos“ šiuo metu darbuojasi daugiau nei 100 profesionalių darbuotojų. „Asistemos“ patyrusių specialistų komanda rūpinasi kokybiška Transformatorinių pastočių gamyba. Daugiau informacijos apie mūsų veiklas galite rasti internetinės svetainės adresu: http://www.www.asistemos.lt/.

Įmonės „Asistemos“ darbuotojų komanda sudaryta iš kvalifikuotų inžinierių, elektros montuotojų bei elektrikų. Savo sričių profesionalai ras sprendimus į sudėtingus klausimus. Transformatorinių pastočių gamyba bei derinimo ir montavimo darbus galite drąsiai palikti mūsų per eilę metų daugybę patirties sukaupusiems specialistams. „Asistemos“ laikosi tarptautiniu mastu pripažintų metodikų bei standartų.

 „Asistemos“ pagrindinis prioritetas yra kokybė ir būtent dėl šios priežasties renkamės tik pačias geriausias elektros prekes. Transformatorinių pastočių gamyba atliekama pasitelkiant naujausias technologijas bei renkantis kokybiškas žaliavas bei patikrintus komponentus. Mes renkamės gerai žinomų gamintojų montažines medžiagas, įrangą bei prekes. Savo vardą jau užsitarnavusias rinkoje, tokias kaip: Schneider Electric, ABB, Phoenix Contact, Siemens, Rittal, Eaton, Weidmüller bei Allen Bradley.

Visi klausimai apie Transformatorinių pastočių gamyba bus atsakyti čia. Mūsų komanda patars ir padės išsirinkti geriausią sprendimą.