Vasariškų drabužių vaikams apžvalga su dandelion.lt

27/07/2015 10:41

Šiomis dienomis, kai vaikiškų drabužių pasiūla yra didžiulė, o jos gausa leidžia pasirinkti tai, kas kiekvienam iš mūsų yra gražu ir patogu, išsirinkti rūbelius vaikams darosi vis sunkiau. Tad galvodami kuo aprengti savo vaiką karštą vasaros dieną ar vėsesnį vakarą turėtumėte nepamiršti, kad rūbeliai vaikams turi būti kokybiški bei patogūs.

Dandelion internetinė vaikiškų drabužių parduotuvė nuolat analizuodama klientų poreikius pristato vis naujus, išskirtinius bei stilingus drabužius, kurių audinių kokybė yra kruopščiai atrenkama ir ekologiška.

Parduodami puikios kokybės vaikiški drabužiai pranoksta gamybos standartus dėl puikios drabužių medžiagos, kuri skalbiant nedažo ir neblunka. Taip pat DANDELION internetinės rūbų parduotuvės drabužiai vaikams yra tikslaus dydžio, todėl renkantis rūbus galėsite drąsiai rinktis tinkamą dydį, nedvejojant, jog išsirinkti rūbeliai vaikams gali būti per dideli ar vėliau net susitrauksiantys.

Tad internetinė rūbų parduotuvė DANDELION siūlo gausų drabužių asortimentą tiek mergaitėms, tiek berniukams: suknelės, palaidinės, sijonai, džemperiai, marškinėliai ar kelnės.

Įsigiję tokius DANDELION drabužėlius savo vaiką galėsite papuošti ne tik kasdienai, bet ir proginėmis dienomis, kadangi šie drabužiai vaikams yra išskirtinio dizaino, unikalūs, o kai kurie drabužiai yra išmarginti garsios dizainerės Ulla-Maj Saarinens.

Dandelion.lt  - tai puiki galimybė apsipirkti negaištant laiko, nevaikštant iš vienos parduotuvės į kitą ir, kas svarbiausia, apsipirkti galima neskubant, nes internetinė parduotuvė dirba visą parą.

Vaikas

05/12/2013 10:57

Lindam Apsauginiai Varteliai Vaikams

Geriausias laikas įrengti saugos vartelius yra prieš jūsų kūdikiui pradedant ropoti. Daugeliui kūdikių šie įgūdžiai vystosi maždaug tarp 6 ir 10 mėnesio, todėl įrenkite vartelius kai jūsų vaikas yra maždaug 5 mėnesių amžiaus. Varteliai yra ypač svarbūs, jei turite laiptus savo namuose....
Read more
02/04/2013 09:47

Dilema tėvams: tinkamas vaikiškas čiužinukas

Miegas neatsiejama vaiko gyvenimo dalis. Jis ypač svarbus pirmaisiais gyvenimo metais. Dažnai tėvai skundžiasi, kad vaikas nevalgo ir nemiega. Tėveliai turėtų žinoti, kad vaiko miegas daro didelę įtaką jo mitybai, vystymuisi ir atliekamoms kasdienėms funkcijoms. Miegodamas vaikas ne tik ilsisi....
Read more
24/11/2012 14:38

AR VAIKŲ GLOBOS NAMŲ AUKLĖTINIAI TURI PAKANKAMAI VERSLUMO?

Daiva Malinauskaitė Mykolo Romerio universitetas, Edukologijos katedra Verslumo edukologija, magistrantūros (nuolatinės)  studijos Ateities g. 20, LT-08303, Vilnius   Anotacija Straipsnyje nagrinėjama mokslinė problema - ar vaikų globos namų auklėtiniai turi pakankamai...
Read more
<< 1 | 2