LAVISHOP parduotuvėje SuperTooth automobilinės Bluetooth laisvų rankų įrangos

14/03/2015 08:11

LaviShop siūlo įsigyti SuperTooth laisvų rankų įrangą, su kuria galėsite vairuoti ir bendrauti saugiai! Pristatome du puikius modelius – SuperTooth BUDDY ir SuperTooth CRYSTAL.

SuperTooth BUDDY ir CRYSTAL yra automobilinės Bluetooth laisvų rankų įrangos, kurios susiporuoja Bluetooth ryšiu su Jūsų mobiliuoju telefonu ir leidžia skambinti bei priimti skambučius vairuojant. SuperTooth BUDDY ir CRYSTAL palaiko du telefonus vienu metu. Tai ypač praktiška, jei turite asmeninį ir darbo telefoną – jums daugiau nebereikia rinktis, kurį telefoną susieti su laisvomis rankomis! Negana to, SuperTooth BUDDY ir CRYSTAL yra aprūpintI labai jautriu mikrofonu, garantuojančiu puikią garso kokybę pokalbių metu. Kartą suporavus telefoną su laisvų rankų įranga, to daugiau daryti nebereikia, nes automatinio susijungimo technologija susisieja įrenginį su telefonu iškart įsėdus į automobilį.

SuperTooth BUDDY ir CRYSTAL sumontuoti ypač paprasta – tiesiog pritvirtinate šią laisvų rankų įrangą prie skydelio nuo saulės ir viskas! SuperTooth BUDDY ir CRYSTAL veikia iki 20 valandų, budėjimo režimu baterija laiko iki 40 dienų, o įkraunama per 3 valandas. Įrenginio baterijai išsikraudinėjant apie tai yra pranešama garsiniu signalu, todėl tai niekada nebus netikėta.

SuperTooth CRYSTAL laisvų rankų įranga palaiko Bluetooth A2DP, todėl per ją galite klausytis muzikos, o taip pat GPS navigacijos nurodymu balsu iš Bluetooth A2DP palaikančių išmaniųjų telefonų.

SuperTooth BUDDY laisvų rankų įrangą galėsite rinktis iš dviejų spalvų: juodos ir baltos.

SuperTooth CRYSTAL laisvų rankų įrangą galėsite rinktis iš penkių spalvų: mėlynos, violetinės, sidabrinės, juodos, titaninės spalvos.

Gamintojas: SuperTooth, Prancūzija

Kaina: 34,46 € / 118,98 Lt

Daugiau informacijos apie SuperTooth BUDDY
Daugiau informacijos apie SuperTooth CRYSTAL
 

Informacinės technologijos

14/03/2015 08:11

LAVISHOP parduotuvėje SuperTooth automobilinės Bluetooth laisvų rankų įrangos

LaviShop siūlo įsigyti SuperTooth laisvų rankų įrangą, su kuria galėsite vairuoti ir bendrauti saugiai! Pristatome du puikius modelius – SuperTooth BUDDY ir SuperTooth CRYSTAL. SuperTooth BUDDY ir CRYSTAL yra automobilinės Bluetooth laisvų rankų įrangos, kurios susiporuoja Bluetooth ryšiu su Jūsų...
Read more
05/12/2013 10:33

„EDRANA BALTIC“ jau pasiruošusi euro įvedimui

Kaip skaičiuosime pinigus Lietuvoje įvedę eurą? Remiantis BNS apžvalga, vieno didžiausių pasaulio bankų HSBC analitikų prognozė Lietuvai – galimybė 2015 metais įsivesti eurą. Latvija jau pakviesta nuo 2014 metų sausio 1 dienos prisijungti prie euro zonos. Lietuvoje ir kaimyninėje šalyje verslo...
Read more
08/06/2012 16:03

UAB IRTC pristato Informacinę turto valdymo ir atsiskaitymų valdymo sistemą

IRTC - informacinių technologijų įmonė, turinti 15-os metų patirtį Lietuvos ir jau užsienio rinkose, kurianti bei diegianti patikimas automatizuotas duomenų surinkimo bei valdymo ir komercinės apskaitos sistemas, pristato informacinę turto valdymo ir atsiskaitymų valdymo...
Read more